Wie zijn wij?

Wij zijn Bram en Yvonne, de oprichters van Groenzoekers.nl. We behoren beide tot een van de eerste lichtingen millennials en zijn door de jaren heen steeds meer overtuigd geraakt van het belang van duurzaamheid. In ons dagelijks leven, consumptievoorkeuren én in onze financiën. 

De kennis hierover én de vragen waar we tegenaan lopen delen we graag. In een wereld waarin we steeds meer op onszelf moeten vertrouwen voor een goede oudedagsvoorziening, denken we bovendien dat dit een thema is waar veel meer mensen mee bezig zijn.  

Daarnaast hebben we beiden het geluk dat we in ons dagelijks werk veel bezig zijn met het thema duurzaam beleggen. Zo werkt Bram bij Kempen Capital Management, een Nederlandse vermogensbeheerder die onder andere voor pensioenfondsen en verzekeraars belegt. Hier houdt hij zich vooral bezig met beleggingsrapportages, waarin het verantwoorden van keuzes omtrent maatschappelijk verantwoord beleggen steeds belangrijker wordt. 

Yvonne heeft onder meer gewerkt als financieel journalist voor Fondsnieuws, een onafhankelijk journalistiek platform dat zich richt op beleggingsprofessionals. Duurzaam beleggen was een van de onderwerpen in haar portefeuille.